Keresés
Close this search box.

Tchibo kávékapszula a Cafissimo ízeiben!

Tchibo kávékapszula

Megosztás:

Tchibo kávékapszula elviszi otthonába a minőségi kávézás élményét! A kávé a reggel tökéletes kezdete, ízletes, forró és ami még fontosabb, finoman ébreszt, amikor szükség van rá.  Mielőtt a csészébe kerül, még el is kell készíteni az italt. A kávé készítésének egyik legjobb módja a kapszulás kávé és kávéfőző használata. A kávé elkészítése nem is lehetne gyorsabb, kényelmesebb és egyszerűbb, mert csak egy kapszulából, egy gombnyomásból áll, még csak ízesíteni sem kell!

Tchibo kávékapszula méltó a kapszulás kávé híréhez és prémium minőséget, karakteres ízeket, változatos fajtákat kínál a kávé rajongóinak. Érdemes a Tchibo kávékapszulákból több dobozzal is rendelni és végig kóstolni például a Tchibo Cafissimo kapszulák minden típusát. A kínálatban sokféle kávé szerepel, hiszen mindenkire gondoltak a Tchibo-nál, aki a kávé élvezetének hódol reggel vagy akár több alkalommal is egyetlen nap alatt.

A klasszikus espresso, többféle erősségben, a legjobb kávé ültetvényekről érkezett kávészemekből őrölve kerül a kávékapszulákba. Az erős fekete mellett ott van a krémes és lágy crema is, ami tökéletes egy délutáni beszélgetéshez vagy ebéd után, ha a munka folytatásához ismét lendületbe szeretne jönni.

A Tchibo kávékapszula nem csak erősség szempontjából tudja nyújtani a változatosságot, nem feledkeztek meg az ízesítésről sem a Tchibo szakemberei. A csészébe lágy vanília, édes karamell is csordulhat a friss kávéval együtt. A jellegzetes Cafissimo ízvilág a Tchibo kávékapszulákból egyenesen a csészékbe kerül és azonnal megízlelhető.

Tchibo kávékapszulák nem csupán kiváló kávét rejtenek magukban, de a márka nem feledkezett meg arról sem, hogy környezetbarát felhasználást támogató alapanyagból készüljenek. Minden egyes Tchibo kávékapszula újrahasznosítható anyagból készül, a fogyasztóknak csak arról kell gondoskodniuk, hogy a kiürített kapszulákat külön gyűjtsék és eljuttassák azokra a gyűjtőpontokra, ahonnan elszállítják őket a megfelelő helyre, hogy új dolgok készüljenek belőlük.

FIGYELEM! Az oldal működését leállítottuk!

Az oldal és a shop működését személyes okok miatt felfüggesztettük.
A rendeléseket 2021. november 1. után nem tudjuk teljesíteni.

Az oldal és a domain név eladó!